Sov sødt i økologisk drømmesengetøj

Sov sødt i økologisk drømmesengetøj
Sov sødt i økologisk drømmesengetøj
 
Elvang, som startede en verden af økologi og bæredygtighed med skønne alpakatekstiler fra Peru, udvider bestandigt deres efterhånden store varesortiment, og når der skal findes nye plaider, puder eller sjaler med indbygget miljøhensyn, har det længe været her, det fandtes. De sidste skud på den i forvejen frodige stamme er plaider og puder i økologisk bomuld fra Portugal, gulvløbere fremstillet af genanvendte materialer, lækre økohåndklæder og ikke mindst det drømmeskønne STAR sengetøj i GOTS certificeret økobomuld og hør ligeledes fra Portugal.
 
Blandingen af vasket bomuld og hør giver et casual og råt look, og materialet, som hverken skal stryges eller rulles, er køligt om sommeren og lunt om vinteren. Både dyne- og hovedpudebetræk fås i alle tænkelige størrelser og i farverne lys grå, douce rosa og hvid. Og naturligvis har der også lige sneget sig det matchende sengetæppe Daisy ind, så hele sengeområdet kan blive til en stor skøn helhed.
Og så er det jo ingen sag at sove med ren samvittighed.
Star sengetøj er produceret i 70% organisk bomuld & 30% hør (GOTS certificeret) og fås i farverne hvid, rosa og grå. Dynebetrækket findes i ni forskellige mål både med ekstra længde og til dobbeltdyne, pudebetrækket fås i fire størrelser.
Sengesæt i målene: 140 x 200 cm og 60 x 63 cm.