Klassisk elegance til sofahyggen

Klassisk elegance til sofahyggen
Oktober 2022
 
En plaid fra Elvang er en investering i velvære i årevis. Intet mindre. Og velværen gælder både det rent fysiske i at putte sig i den blødeste bløde babyalpaka og det psykiske i, at alpakaulden er
100% bæredygtig og fairtrade.

Den nye plaid Check er en født klassiker med sine diskrete tern og evigt aktuelle farver. De klassiske farvekombinationer er camel med grå tern, dybblå med rustrøde tern eller mørk grøn med tern i lysere grøn, så det er ikke svært at finde den helt rigtige plaid til stuen. Plaiden er vævet i 100% bæredygtig babyalpaka, som er den fineste sortering af alpakaulden, og som ikke overgås af noget i blødhed og varme. Samtidig er plaiden let med sine kun 740 gram, så den er en drøm at hygge sig i på en kølig efterårsdag.


Bæredygtighed er et krav og en betingelse for Elvang, som har det højest opnåelige certifikat hos World Fair Trade Organization (WFTO), og det er en garant for, at din nye plaid er fremstillet under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr - og det gør jo kun nydelsen endnu mere komplet. Traditionen for at væve i alpakauld i Peru går helt tilbage til Inka-tiden, og alpakafibrene er både blødere og mere slidstærke end de fleste andre, så der er tale om håndværk og kvalitet af den allerbedste slags.