Den perfekte gave

Den perfekte gave
Den perfekte gave
Hvad er den perfekte gave?
Hvis du spørger os, så er det en gave, som kan anvendes i mange år og man kan have glæde af i hverdagen. Derudover skal du kunne give en gave med god samvittighed – den skal være bæredygtig og fremstillet under ordentlige vilkår.
 
Hos Elvang har vi et bredt udvalg af skønne gaver
Står du og skal til bryllup eller måske en 80-års fødselsdag? Så kan det være rigtig svært at finde den rette gave både til ham, hende eller et par. Hos Elvang har vi plaider og puder, tørklæder, gulvløbere, sengetøj og håndklæder. Og der er ingen tvivl om at plaiden er favoritten når det kommer til gaver. Måske fordi det er en gave, som er meget personlig. Du kan nemlig få plaiden i mange udtryk, farver og med mønstre. Dette kan være med til at gøre din gave ekstra god og personlig, til den eller dem du holder af.
 
Bæredygtighed
Den grønne gave er en meningsfuld gave, som er fremstillet bæredygtigt og klimavenligt. Hos Elvang er det vores eksistensgrundlag og omdrejningspunktet for alle beslutninger vi tager. For os er bæredygtighed lig med at tage medansvar for de mennesker, vi samarbejder med, den kvalitet som vores produkter er lavet i og for at skåne miljøet. Vi er klassificeret på højeste niveau som Guaranteed Member hos World Fair Trade Organization (WFTO) og har skrevet under på FNs Global Compact initiativ, der har samfundsansvar og bæredygtig produktion som kerneområder. Udover dette tager vi højde for, hvordan vi transporterer vores produkter hjem. Vi gør al hvad vi kan for at fragte vores produkter hjem på den mest miljømæssigt skånsomme måde og mindst 90% af vores produktion skal sejles hjem.
 
Hold dig inden for budgettet
Mange har et gavebudget som skal overholdes. Derfor har vi her samlet et lille udvalg af Elvang plaider i forskellige prisniveauer. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet på en ordentlig og ansvarlig måde.
 
Lad dig blive inspireret af vores alsidige plaider:

Lyme Grass plaid
Økologisk bomuld
Pris: 599 kr.
Dahlia plaid
Økologisk bomuld & hør
Pris: 699 kr.
Manhattan plaid
Genanvendt alpakauld & fåreuld
Pris: 1.049 kr.
Luxury plaid
100% bæredygtig baby alpakauld
Pris: 1.749 kr.
Fornyelse i hjemmet
Det kræver ikke altid en stor renovering at skabe fornyelse i hjemmet. Det kan gøres meget mere enkelt og på en personlig måde. Uanset om det er en plaid, pude eller en gulvløber du vælger at give i gave, så er det med til at skabe en forandring. Det kunne være til soveværelset, stuen, køkkenet eller måske i sommerhuset. Fornyelse og tilføjelse til hjemmet er noget mange af os holder af og det er med til at gøre hjemmet personligt.
 
Gave til ansatte eller kunder
Det er ikke kun privat at varige gaver bliver værdsat. Mange firmaer benytter bæredygtige plaider som firmajulegave, fødselsdagsgave eller måske til et jubilæum. Ved at vælge et enkelt design og neutrale farver, kan man finde plaider der passer ind i de fleste hjem. Det bliver et varigt minde fra firmaet fx som tak for årets indsats – det er en skøn gave at tage med hjem fra arbejdet til familien.
 
Har du brug for hjælp med gave til dine ansatte eller kunder?
Kontakt os og få vejledning ud fra dine ønsker:
info@elvangdenmark.dk
+45 3537 8989