Mit univers // Hos Anna Cecilie Philipp

Mit univers // Hos Anna Cecilie Philipp
03. februar 2022 
Et hjem i ro og harmoni
Ro og harmoni forener vores tanker med vores indretning. Vores hjem skal være harmonisk og roligt, og i dette falder det os naturligt at arbejde og indrette med naturlige og bløde materialer, som er deres farver tro og som stiler efter en langtidsholdbar levetid. Heri betyder dette for mig, at farverne skal være afdæmpede, neutrale og tidløse. Derfor holder jeg mig ofte til farver som beige, hvid, grå og brun og blander disse med messing, træ og stål. Jeg inspireres af naturen, og det som naturen kan give os af materialer. Når jeg forelsker mig i et møbel, bliver det ofte det, som danner rammen for indretningens udtryk. Derfor vælger jeg elementerne i mit hjem med omhu, og jeg laver sjældent impulskøb - mest af alt, fordi jeg ikke bryder mig om at fortryde mine valg.
Bæredygtighed i baghovedet
Og det er her at bæredygtighedsfaktoren også spiller ind, fordi det at tænke langsigtet er holdbart, og det er med til at mindske vores hurtige forbrug og tendens til at skifte ud. Den tankegang forholder jeg mig meget til i min indretning, og ikke mindst forsøger jeg også at tænke over, hvor de produkter, som vi investerer i kommer fra. Jeg er ikke fanatisk når det kommer til bæredygtighed, men for mig giver det utrolig god mening at investere i produkter, hvor jeg ved at der er taget hensyn til miljøet, ressourcerne og ikke mindst menneskene bag.
Elvang i hjemmet
I mit hjem er Elvangs Luxury plaid, som er lavet i 100% bæredygtig baby alpakauld en fast del af vores indretning. Det har allerede fulgt os i to hjem, og fremstår stadig som nyt. Det bliver både brugt på sofaen, i soveværelset, til leg og bare til at nyde henover sig med en god kop kaffe i hånden. Jeg har altid haft en svaghed for plaider, mest af alt fordi de kan være så smukke i sig selv, men også fordi deres funktion er uundværlige - til de kolde måneder inden for, og til de lune sommeraftener udenfor.
Puder og plaiders betydning
Men hvad er det som plaider og puder kan gøre i indretning? Det er sjovt, fordi i mit tidligere arbejde som indretningskonsulent, anbefalede vi altid at prioritere smukke puder og plaider, hvis ikke sofaen skulle skiftes ud. Fordi lige netop disse elementer giver noget til ens bolig - nemlig personlighed. Bløde tekstiler omend de så er neutrale eller faverige, så er de med til at skabe liv i ens møbler, og lige netop give det sidste finish i en indretning.
Et tip til indretningen
Mit bedste tip til indretningen er at være vedholdende når det kommer til ens personlige indretning. Hold fast i, hvorfor du i sin tid valgte som du gjorde, og brug et bestemt møbel som pejlemærke for din indretning. For mig er det ofte at gå efter elementer i neutrale nuancer for så garanterer jeg, at jeg ikke bliver træt af at se på det, samtidig garanterer jeg, at det passer sammen med vores eksisterende indretning. Og husk altid at stille dig selv spørgsmålet: “Har jeg lyst til at dette skal følge mig”, før du køber noget, som du måske vil fortryde.
Følg med i Anna Cecilies univers på Instagram 

Populære produkter