Bæredygtighed på gulvplan

Bæredygtighed på gulvplan
Januar 2022

Hos Elvang, er vi fair trade certificeret på absolut højeste niveau, og mange kender os primært for vores bløde alpakaplaider og -tørklæder, men nu lancerer vi et helt nyt og lækkert produkt til gulvet i form af de fine Elvang gulvløbere. 

Gulvløberen er håndlavet i Portugal og produceres i 100 % genbrugsfibre og overskud fra tekstilindustrien. Løberne håndvæves på traditionel vis på mekaniske væve på en familiedrevet fabrik i det nordlige Portugal, nøjagtig som man altid har vævet tæpper. De skiftevis tynde og tykke materialer i skuddet giver det fine nøddeagtige mønster og samtidig en blød, vaflet effekt, som giver løberne en fed og rustik fylde. Et moderne udtryk og et traditionelt håndværk i en og samme sag.

Løberne fås i to størrelser og er ideelle i køkkenet, på badeværelset, i gangen - og i alle andre rum, hvor der lige skal tilføjes lidt varme og hygge. De fås i flere farver og de kan vaskes ved 30 grader.Walnut
løberen er produceret i jute og upcycled fibres og fås i farverne: Camel, Ivory, Light green og Rose. Mål: 60 x 150 cm. Pris: 799 kr.

Hazelnut løberen er produceret i jute og upcycled fibres og fås i farverne: Light grey, Bottle green, Indigo, Light rose, Mål: 60 x 180 cm. Pris: 949 kr.

 


Populære produkter