Forårsstriber i fornemme farver

Forårsstriber i fornemme farver
Forårsstriber i fornemme farver
Marts 2022
Smalle lyse striber på en bund af douce farvetoner associerer til sol, strand og maritime wipes og fløjter foråret i gang for alvor. De smukt afstemte farver leder tankerne hen på tekstiler bleget af solen gennem dejlige solfyldte somre, som vi længes sådan efter. Hos Elvang er vi kendt for vores klimaansvarlighed i alt, hvad vi sætter i verden, og de skønne stribede plaider er både i bæredygtig alpaka- og fåreuld af den allerblødeste slags og til overflod er fibrene også genanvendt, så meget bedre kan resurserne vist ikke udnyttes.
De fornemt dæmpede farver er et perfekt match i forhold til de lækre og luksuriøse materialer, som er så bløde som et kærtegn mod huden, når plaiden svøber sig om kroppen efter en lang dag i solen.
Alpakafibrene er blødere, mere slidstærke og varmere end andre naturfibre, de fnugger minimalt og bevarer sig smukt i massevis af år. Plaiden er fremstillet i 100% bæredygtige fibre, og Elvang er vi fair trade certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization (WFTO), hvilket giver en garanti for, at fremstillingen foregår under ordenlige vilkår både for miljø, mennesker og dyr.
Stripes plaid
Genanvendt alpaka & fåreuld
Materiale: 50% alpakauld, 40% fåreuld & 10% mikrofiber
Pris: 1.049,00 kr