Skyfall - luksusplaiden du må eje

Skyfall - luksusplaiden du må eje
August 2022
Den nye Skyfall kollektion fra eksklusive Elvang er himmelsk i både blødhed og lækkerhed og ganske enkelt en forkælelse to die for. Det smukke, levende farvespil opnås, når de længdegående tråde, som kaldes trenden eller kæden, er i én nuance og de tværgående tråde, kaldet skuddet eller islættet, som her er i en anden - en enkel måde at lade de naturlige materialer leve.Den simple teknik er også med til at give de fine detaljer som ægkanten i skuddets nuance og frynserne i trendens.

 

Skyfall er vævet i den fineste babyalpakauld, som er både langfibret, varm og ultrablød og den absolut fineste sortering af alpakaulden, så at svøbe sig i en luksusplaid som denne er som at få det kærligste kram. Skyfall fås i fem langtidsholdbare og afstemte farvekombinationer og vejer bare 600 g. Elvangs alpakauld er naturligvis fra 100 % bæredygtigt opdræt.


 
Elvang er fair trade certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for, at plaiden er fremstillet under ordentlige vilkår både for miljø, mennesker og dyr.