Beskyttelse af dine informationer

Vi går meget op i at beskytte vores besøgende og kunders data og samtidig vil vi gerne give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside eller tilmelder dig vores nyhedsmail. Derfor har vi brug for din information. Den information, som vi indsamler, er for eksempel dit navn, e-mail, postnummer og adresse samt andre informationer, der er relevante for bestillinger, konkurrencer og lignende.

For at du kan handle på www.elvang-denmark.dk har vi brug for nogle grundlæggende oplysninger fra dig.

Disse grundlæggende kundeoplysninger er:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail
• Betalingsoplysninger (disse data er SSL-krypterede og ikke synlige for os)

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med persondatalovgivningen. Du kan i givet fald skrive til os på info@elvangdenmark.dk.