Bind inde og ude sammen

Bind inde og ude sammen

Sommeren banker på døren, og snart vil altan- og terrassedørene være åbne dagen lang. Lad overgangen mellem inde og ude forsvinde med Elvangs nye Thyme-kollektion af lette plaider og puder, som kan bruges i stuen eller tages med på altanen, i haven eller til stranden. Når man kommer helt tæt på det underspillede design kan man se et levende mønster af lyse tråde, som giver et spil i overfladen og vidner om et smukt håndværk. Plaiderne og puderne fås i seks lyse farver, som passer perfekt ind i det danske sommerlandskab. Den alsidige kollektion er produceret i den skønneste økologiske bomuld, som selvfølgelig er GOTS-certificeret.

GOTS står for "Global Organic Textile Standard" og er en garanti for, at produkterne er fremstillet efter miljømæssig og ansvarlig standard og fri for skadelige kemikalier, hvilket gør dem allergivenlige. Elvang er også fairtrade-certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization, og produkterne er fremstillet under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr.

Thyme plaid, 100% økologisk bomuld (GOTS), 130x180 cm, 599 kr. Thyme pude, 100% økologisk bomuld (GOTS), 50x50 cm, 399 kr.

Se kollektionen her

Tak til Mette Kirk for de smukke billeder