GOTS Certificeret

Hos Elvang tilbyder vi puder og plaider i økologisk bomuld. Bomuld er et naturmateriale der har mange fordele – det er dejlig blødt og varmeledende. Elvangs bomuldskollektioner er produceret i Portugal på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS står for ”Global Organic Textile Standard”. Dette er en garanti for, at vores produkter er fremstillet i overensstemmelse med miljømæssige forsvarligt. Alle vores produkter er fremstillet i henhold til de miljømæssige og ansvarlige standarder og indeholder ingen skadelige kemikalier og er allergivenlige.

Thyme

Vores Thyme kollektion af skønne puder og plaider er alsidige og praktiske og produceret i den skønneste GOTS certificerede økologiske bomuld. Thyme kan fint kombineres med andre teksturer, farver og mønstre i vores alpaka kollektioner. Kollektionen er et smukt håndværk og har et design, som på afstand synes ensartet, men tæt på afsløres det levende mønster. Smuk at se på og blød at røre ved og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Lyme Grass

Lyme grass er en afslappet, men stilig kollektion af puder fremstillet i den mest delikate GOTS certificerede økologiske bomuld. Et grafisk mønster der med sine farvestrålende striber og de friske farver gør Lyme grass til en uundværlig ledsager, når vinter bliver til forår og livet igen leves på altanen eller i haven. En kollektion der kan bruges igen og igen og som tilmed kan vaskes i maskinen. 

Iris

Iris er et behageligt og dekorativt element i enhver indretning med dens fantastisk bløde bomuld og det dynamiske mønster.
De glade farver gør denne kollektion perfekt til alle livets aspekter det være sig på den solrige terrasse og i haven og tilfører den helt særlige sommerlige følelse. Iris puden har usynlig lynlås lukning forneden.